Настроение, светлини и многолюдно присъствие като за Новогодишна нощ, а бе само тържество по повод запалването на светлините на елхата в Джебел.

Това се случи тази вечер, когато на площада в общински център се събраха около 400 малки и големи джебелчани, за да аплодират изпълненията на децата, подготвили кратка програма за грейването на коледното дърво. Освен елхата, радостно грееха и очите на малчуганите в компанията на най-добрия белобрад старец в света.

„За мен е чест и удоволствие трета година да бъдем заедно във вечерта на запалването на светлините на елхата, която радва най-много децата, но настроението ще стигне до всеки дом.

За мен 2021-ва бе година на три изпитания, които заедно преодоляхме. Благодаря за доверието и подкрепата.

Продължаваме да се развиваме като град и община. Стараем се и ще продължаваме да вървим по пътя, който сме трасирали, който ще ни отведе до едно от първите места в Южна България по развитие.

Пожелавам 2022-ра да е година без болести“, заяви в приветствието си към джебелчани кметът на общината Неджми Али.

Кулминацията на вечерта бе обратното броене за запалването на светлините на елхата и мига, в който площадът на Джебел доби визията, с която след 29 дни местните жители и гости на града ще се поздравят с ЧНГ`2022.