Община Джебел има удоволствието да Ви покани на празника на града ни – на площад „19-ти май“. Площадът, където за пореден път ще покажем нашата заедност и нашата сила. Истински празник в Деня на демокрацията!
Поканата е отправена от кмета на община Джебел Неджми Али. Рамо до рамо, от близо и далеч, джебелчани ще празнуват след две години ограничения заради пандемията.
Близо 30 мероприятия са включени в празничната програма.

Тя започва още на 18 май. На сцената в центъра на града ще се качат малчугани от детските градини, самодейни състави, а местни изпълнители ще подгреят джебелчани преди изпълненията на Соня Немска, Преслава и DJ Faro. Три футболни турнира, кулинарна изложба са включени в програмата за деня.

На следващия пък ще бъде открита обновената кино зала в читалище „Христо Смирненски“, след което кметът Неджми Али ще даде официален старт на празника на града. Професионални шахматисти ще покажат умения, а фолклорни състави от Разград и Бурса ще се качат на сцената. Кулминацията на вечерта ще бъдат концертите на Есил Дюран и Тони Стораро.