Животът отвори широко врати за бъдещето на Джебел. Родопският град изпрати своите абитуриенти, като вече от тях зависи „пътят към осъществяването на мечтите“.
„По него неизменно ще срещате трудности и препятствия. Вярвам, че ще ги преодолявате с лекота. Несъмнено ще имате и много поводи за радост. Изживейте ги и ги ценете.Предстои Ви да вземете едни от най-важните и отговорни решения в живота Ви, свързани с продължаване на по-нататъшното Ви образование, избор на професия и пълноценната Ви реализация. Бъдете устремени в сбъдване на мечтите си“, пожела на всички зрелостници кметът Неджми Али. Неговото послание стигна до всеки един абитуриент в общината.
То бе предадено от екипа на кмета, който уважи изпращането на зрелостниците в гимназията „Руска Пеева“ и СУ „Христо Ботев“.
Неджми Али бе възпрепятстван да присъства заради неотложен ангажимент в столицата във връзка с подписване на анекс по договор за европейско финансиране на поредния проект, който ще бъде реализиран в Джебел.
„Бъдете себе си пред предизвикателствата на живота. Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност! И не забравяйте – успехът се крие в самите Вас! На добър час!“, пожела кметът Неджми Али.