„Вярвайте в бъдещето и успешно се реализирайте в желаните от вас професии. Посрещайте достойно предизвикателствата на живота, за да израствате и ставате още по-силни и все по-мъдри!“, пожела кметът на Джебел Неджми Али на абитуриентите в СУ „Христо Ботев“.
19 зрелостници бяха изпратени от малки и големи, учители и родители с чудесно тържество в двора на школото. Имаше от всичко, и сълзи, и прегръдки, но най-вече преобладаваха щастливите усмивки, които сякаш разказаха за миг всички години на ученическия живот.
„Спомняйте си своите учители с уважение и не забравяйте хубавите години в училище. Уроците за вас не свършват с последния учебен ден. Вие сте едни от тези, които може да мислите, мечтаете и да се развивате свободно. Имате достъп до знания, технологии и опит, които никое от предходните поколения не е имало преди вас. В днешно време, като свободни европейци, имате възможности и нови перспективи, които може да използвате по най-добрия начин. Виждайки промяната, виждайки възможностите, пожелавам ви да разкриете своята същност и своето признание и да бъдете достойни граждани на Джебел и на цяла Европа“, пожела още кметът на Джебел, който уважи тържеството по изпращане на Випуск 2022.