Кметът на Джебел: Най-големият ни стимул да не спираме ремонтите!

Екипната работа и изпълненията на обещанията са заразни. Както и пример за най-малките. Деца в Рогозари се включиха в ремонтните дейности по пътната инфраструктура в джебелското село. Най-малките помощници, сред които и пристигнали от Белгия в родния край за лятната ваканция, сами направиха маркировката по новоасфалтирани улици с цветни тебешири за асфалт.
„Видяхме, че се работи усилено и ние решихме да участваме. Най-сетне имаме асфалт за велосипедите“, споделиха децата, а най-широката усмивка бе по лицето на кмета на Джебел Неджми Али. Той остана приятно изненадан от постъпката на най-малките. „Това е най-голямата благодарност за нас и нашата работа, както и най-големият стимул да продължим да изпълняваме обещанията си“, сподели кметът.
Емоционална бе и срещата на кмета с баба Айше, която бе най-активната по време на изнесените събрания за общински бюджет`2020. Вчера тя отново излезе на улицата, за да благодари на кмета и екипа му за изпълнените обещания.

Както вече писахме, ремонтите в Джебелско продължават по график. Заложеното в предизборната програма на кмета Неджми Али се изпълнява в точност „до метър“. Десетки са вече асфалтираните участъци от вътрешноуличната мрежа в населените места. Нова пътна настилка има в Добринци, Генерал Гешево, Устрен, Мрежичко, Козица, Ридино, Великденче, Рогозари, Полянец и Душинково.
Тази седмица продължава с полагане на фракция, валиране и асфалтиране в Плазище, Вълкович и други населени места.