Елха с безброй светлини, отрупана със сняг, а подиумът на амфитеатъра – празнично декориран.

Това е центърът на Джебел – като сцена за предстояща приказка за децата, а и арена за добро настроение на всички джебелчани и гости на града.

 

До Коледа и Нова година има достатъчно дни, за да се насладят малки и големи на празничната визия на площада и подготвената от Общината културна програма, но всички ще запомнят вечерните часове на 8 декември, когато бяха запалени светлините на елхата, а като по поръчка заваля и сняг.

Танци, песни и смях се сляха в едно приятно изживяване на тържеството в центъра на града, а преди това – в обновената зала на градското читалище.

„За мен е огромна чест и удоволствие за пореден път да сме заедно по един много приятен повод, като този път зимната приказка е пълна. Първият сняг дойде точно за запалването на светлините на елхата“, каза кметът на Джебел Неджми Али. Пред присъстващите на тържеството той подчерта: „Продължаваме да развиваме общината и модела „Джебел“. Очаквайте реализацията на новите проекти, които ще допринесат за развитието на бутиковия ни град!“.